Carrières bij Madern
Carrières bij Madern

Welkom bij Madern Nederland

Een bedrijfscultuur van innovatie en zorg

Madern is een bedrijf dat in 1954 in Vlaardingen begon als graveerspecialist. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de packaging industry, met vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten en Hongkong. In Nederland werken we vanuit twee locaties: Vlaardingen en Raamsdonksveer. Onze bedrijfscultuur draait om innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid, wat duidelijk naar voren komt in ons motto: "Together we dare to care." Sinds februari 2023, na de fusie met CSi packaging, opereren we onder de verenigde naam Madern.

Kom bij ons werken

Madern’s kantoor in Raamsdonksveer - Madern Automation

Bij ons kantoor in Raamsdonksveer draait alles om high-tech oplossingen en automatisering. Wat ooit bekend stond als CSi packaging, is na de fusie in 2010 verdergegaan onder de naam Madern Automation. In Raamsdonksveer werken we projectgericht en leveren we maatwerkprojecten die perfect aansluiten op de specifieke wensen van onze klanten. Ons team zet zich in voor precisie, innovatie en flexibiliteit, zodat elk project aan de hoogste normen voldoet.

In een ontspannen en uitnodigende sfeer werken alle afdelingen samen aan diverse projecten, waarbij teamwork en creativiteit worden gestimuleerd.

Madern’s kantoor in Vlaardingen - Madern Tooling

Het kantoor in Vlaardingen is waar het allemaal begon en wordt gezien als ons hoofdkantoor. Als oorspronkelijk familiebedrijf hechten we hier veel waarde aan de kernwaarden en tradities die ons altijd hebben geleid. In Vlaardingen zijn we verantwoordelijk voor het volledige proces van ontwerp, productie en verkoop van onze machines. We richten ons hierbij op het behoud van de hoge standaarden van vakmanschap en kwaliteit waar we om bekend staan. Het kantoor in Vlaardingen speelt dan ook een cruciale rol in de ontwikkeling en productie van onze hoogwaardige Rotary Die Tooling.

We investeren continu in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, waarbij vertrouwen en autonomie centraal staan. De combinatie van traditie en innovatie maakt Vlaardingen tot een onmisbaar onderdeel van Madern’s erfgoed en wereldwijde succes. 

Onze kernwaarden: Dare to care

Bij Madern draait alles om "dare to care". We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar, wat zorgt voor een prettige en collegiale werksfeer. Deze zorg dragen we ook voor onze klanten door altijd te streven naar de beste kwaliteit. Daarnaast zetten we ons in voor een duurzamere wereld door te kiezen voor groene oplossingen.

Teamwork
We werken samen als een hecht team waarin iedereen een steentje bijdraagt om onze doelen te bereiken. Daarom bieden we een werkomgeving waarin creativiteit, innovatie en samenwerking de ruimte krijgen.
Expertise
We zijn gespecialiseerd in een nichemarkt en hebben diepgaande kennis van industriële automatisering en machinebouw. Dankzij deze expertise kunnen we altijd de beste oplossingen bieden aan onze klanten, met een focus op kwaliteit en innovatie.
Groei
Bij ons krijg je volop ruimte om te groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. We investeren in opleidingen, kennis en innovatie en stimuleren een omgeving waarin leren en flexibiliteit essentieel zijn.
Vertrouwen
We hebben vertrouwen in onze medewerkers en geven hen de ruimte om zelfstandig beslissingen te nemen. Die insteek leidt tot een energieke en betrokken werkomgeving waar discussies worden gewaardeerd, feedback belangrijk is en we samen verder komen.

Stuur ons een open sollicitatie

Wil je graag deel uitmaken van Madern, maar zie je geen passende vacature? We zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste mensen die gemotiveerd zijn om ons bedrijf verder te laten groeien. Stuur ons een open sollicitatie en laat ons weten hoe jij van toegevoegde waarde kunt zijn.

Solliciteer nu

Op zoek naar een stage?

Bij ons krijg je als student de kans om op verschillende afdelingen praktijkervaring op te doen. Of je nu techniek, bedrijfskunde of iets anders studeert, een stage bij Madern betekent dat je jouw toekomstige carrière kunt verkennen en echt aan de slag kunt gaan met concrete opdrachten.

Lees meer